Formthotics såler - lundegården

Gå til indhold

Hoved menu:

Formthotics såler

Formstøbte indlægssåler

Gode skoindlæg øger komforten og mindsker belastningen på hele kroppen. Med et par gode formstøbte indlægssåler kan du forebygge skader og smerter i både fødder, ankler, knæ, hofter og ryg.

Formstøbte indlægssåler består af en formstøbt skumsål som opvarmes og tilpasses  din fod. Når vi formstøber skoindlæg sikrer vi os altid, at sålen tilpasses netop din fod og afhjælper din problematik.Formthotics såler støtter foden optimalt, hvor vægt og tryk fordeles jævnt. Dette giver god komfort samt mindsker træthed og udmattelse i fødderne.
Vi er først tilfredse, når vi kan opfylde vores 2 hovedkriterier: 1) Kundens problematik skal blive afhjulpet og 2) Der skal være god komfort ved brug af sålerne.

Dynamiske indlægssåler
Formthotics såler er såkaldte dynamiske såler, der fungerer, som en dynamisk enhed med foden.
Det betyder, at sålen guider fodens bevægelse i den optimale retning, og derved stimulerer til muskelaktivitet. Med et par Formthotics indlægssåler bliver fodens muskulatur derfor ikke inaktiv og slap.
Reelt, betyder det, at hvert skridt med sålerne bliver træning af fodens muskulatur. Derfor oplever vi også i flere tilfælde, specielt blandt børn og unge, at der ikke er behov for et nyt sæt såler, når de gamle er slidt op. Ganske simpelt fordi fodens muskulatur nu selv har taget over.
Forveksl ikke Formthotics Medical System med Formthotics Sport
OBS! Formthotics Medical System skal endelig ikke forveksles med Formthotics Sport produkterne, som man finder i sportsforretningerne.
Formthotics Medical System er en medicinsk produktrække af såler, som er udviklet til sundhedsprofessionelle. Denne produktrække giver et utal af muligheder for at tilrette sålen præcis til dig.

 
Copyright 2020. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu